Strona główna
Korzyści dla firm


  • Lepsza więź pracownika z firmą dzięki skutecznym, a jednocześnie tanim i bezpieniężnym świadczeniom rzeczowym.
  • Optymalna kontrola przerw przewidzianych na posiłek dzięki gotowym potrawom dostarczanym w jednym czasie.
  • Obiady grupowe podnoszą prestiż każdej firmy.
  • Zdecydowanie lepsza wydajność pracy, oraz kondycja psychofizyczna pracowników poprzez regularne spożywanie ciepłych i zapewniających odpowiednią ilość kalorii potraw.
  • Zwiększona higiena w trakcie, i czystość po spożyciu posiłku, co gwarantują opakowania jednorazowe.
  • Świadczenie stanowi koszt w rozumieniu przepisów o funduszu socjalnym.
  • W przekonaniu pracownika jest to stały element w jego gratyfikacji.
Zarazem przypominamy, że obiady grupowe są zwolnione ze składki ZUS i mogą być wykorzystane jako forma docenienia pracy pracowników.


Referencje


Rekomendacja za prowdzenie usług cateringowych - MOTA-ENGIL Polska SA List referencyjny - Firma PEKAES MARIO SYSTEMY GRZEWCZE ZLOMEX SA
©barugabrysi.pl, All rights reserved. Powered by introNet.